Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.07.2014

Прокуратура Хмельниччини вимагає повернення у комунальну власність двох закладів відпочинку, придбаних за майже 1 мільйон гривень

    Прокуратурою Хмельницької області виявлено порушення законодавства при проведенні аукціону з реалізації об’єктів комунальної власності. Йдеться про приватизацію комплексу будівель та споруд табору праці і відпочинку «Збруч» і комплексу будівель та споруд бази відпочинку – профілакторію «Перлина Поділля», розташованих у Чемеровецькому районі.
    Встановлено, що за результатами аукціону між Хмельницькою філією товарна біржа «Універсальна земельна товарна біржа «Придністровська» та товариством з обмеженою відповідальністю укладено договори купівлі-продажу вказаних закладів за ціною 210 тисяч гривень та 737 тисяч гривень відповідно. Проте, як з’ясувалось, переможцем аукціону визнано одного з двох учасників, які між собою перебували в цивільному шлюбі та попередньо домовились про участь у зазначених торгах.
    Крім того, у наданих для проведення аукціону документах виявлено порушення при оцінці вказаного майна.
    Відтак прокуратурою області до господарського суду в інтересах Хмельницької обласної ради заявлено позови про визнання недійсними договорів купівлі-продажу та повернення у комунальну власність табору праці і відпочинку та бази відпочинку – профілакторію.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1768