Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.04.2024

На Хмельниччині засуджено учасників злочинного угрупування, які торгували наркотиками в слідчому ізоляторі (ФОТО)

За публічного обвинувачення Хмельницької обласної прокуратури суд визнав винними трьох учасників злочинного угрупування у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні з метою збуту, а також незаконному збуті наркотичних засобів та психотропних речовин (ч.ч. 2, 3 ст. 307 КК України).
 
У квітні 2021 року двоє чоловіків, які були взяті під варту та перебували у ДУ «Хмельницький слідчий ізолятор», організували схему постачання наркотиків у вказану установу. До своєї діяльності залучили хмельничанку, яка перебувала на волі.
 
За вказівкою організаторів жінка приховувала PVP та амфетамін у продуктах харчування та предметах першої необхідності, які в подальшому передавала в СІЗО.
 
Двох співорганізаторів засуджено до 10 та 9 років 8 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна. Їх спільницю - до 4 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчим управлінням ГУНП у Хмельницькій області за оперативного супроводу працівників управління карного розшуку ГУНП в області.
 
Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений в апеляційному порядку.
 
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 117