Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.01.2024

Придбав мобільний телефон за сувенірні гроші – судитимуть жителя Кам’янеччини

Прокурорами Хмельницької окружної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт стосовно 18-річного жителя Кам’янеччини за фактом шахрайства (ч. 1 ст. 190 КК України).
 
Слідством встановлено, що у грудні минулого року молодий чоловік придбав сувенірні банкноти, які мають вигляд банкнот Української національної валюти та вирішив «придбати» мобільний телефон.
 
Приїхавши в смт Ярмолинці, зайшов в один із магазинів мобільного зв’язку. Там вибрав мобільник та передав продавчині «гроші». Вважаючи отримані купюри справжніми, жінка віддала зловмиснику покупку.
 
Лише після того, як покупець покинув торгове приміщення, потерпіла зрозуміла, що її ошукали та звернулась до правоохоронців.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Хмельницького районного управління поліції ГУНП у Хмельницькій області.
 
Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 396