Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.03.2019

За вбивство 76-річної мешканки Шепетівського району її внук відбуватиме покарання у виді 7 років позбавлення волі

Працівниками прокуратури Хмельницької області у суді доведено вину 34-річного жителя с. Пліщин Шепетівського району у вбивстві рідної бабусі.
 

Досудовим розслідуванням, яке за процесуального керівництва прокуратури області здійснювалося слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в області, встановлено, що у травні минулого року зловмисник, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вчинив вдома сварку зі своєю бабусею.
 

Тоді, розлючений внук, бажаючи позбавити 76-річну жінку життя, вхопив господарські вила та наніс ними потерпілій численні удари. Від проникаючого поранення з ушкодженням серця потерпіла померла на місці злочину.
 

Агресивну поведінку кривдника намагалась зупинити його матір, однак це вдалось лише працівникам поліції, які приїхали на місце події за її повідомленням.
 

Як повідомив начальник відділу прокуратури області Сергій Наконечний, стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).
 

Вироком Шепетівського міськрайонного суду засудженому призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1947