Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.11.2017

Правоохоронцями Хмельниччини виявлено підпільний гральний заклад у місті Дунаївці (ФОТО)

Правоохоронними органами області продовжується робота з припинення діяльності заборонених законом гральних закладів на території області.
 

За процесуального керівництва працівників Кам’янець-Подільської  місцевої прокуратури слідчим відділенням Дунаєвецького відділу поліції  Головного управління Національної поліції в області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом).
 

В межах вказаного провадження, у взаємодії та координації працівників прокуратури та поліції, 18 листопада 2017 року, викрито діяльність грального закладу у місті Дунаївці.
 

Як повідомив перший заступник керівника Кам’янець-Подільської  місцевої прокуратури Юрій Вятровський, у ході санкціонованого обшуку, проведеного у приміщенні, де незаконно організовано гральний бізнес, виявлено та вилучено 11 одиниць комп’ютерної техніки, яка використовувалась у злочинній діяльності.
 

На даний час проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів, а також вживаються заходи до встановлення осіб, причетних до вчинення вказаного злочину.
 

З метою забезпечення збереження речових доказів та подальшого проведення відповідних експертиз, до суду скеровано клопотання про накладення арешту на вилучене майно.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2075