Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.03.2017

На Хмельниччині до суду направлено обвинувальний акт за фактом привласнення працівником банку майже півмільйона гривень установи

Старокостянтинівською місцевою прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт за фактом привласнення коштів головним економістом одного з приватних банківських відділень області.
 

Досудовим розслідуванням, яке здійснювалось слідчим відділом Старокостянтинівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області за процесуального керівництва місцевої прокуратури, встановлено, що розмір завданої банку його працівником шкоди складає близько півмільйона гривень.
 

Цей посадовець, з метою власного збагачення та зловживаючи службовим становищем, у січні цього року викрадав кошти із банкоматів міста Старокостянтинова, до яких мав вільний доступ.
 

Зловмисник  був затриманий співробітниками поліції в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та наразі перебуває під вартою.
 

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Василь Сліпець, обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 4 ст. 191 (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, вчинене у великих розмірах) Кримінального кодексу України перебуває на розгляді у суді.
 

Санкція інкримінованого злочину передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2536