Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.08.2016

Припинено роботу незаконних автозаправних контейнерних станцій

    За ініціативи Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури, підрозділами фіскальної служби 4 серпня виявлено незаконну реалізацію дизельного пального на території Дунаєвецького та Кам’янець-Подільського районів.
    Зокрема встановлено, що двоє осіб, без будь-яких дозвільних документів та реєстрації своєї господарської діяльності в органах державної влади, продавали на АЗС контейнерного типу дизпаливо за 16-17 гривень/літр. Під час фіксації цього правопорушення виявлено зберігання ще близько 10 тонн пального на суму майже 200 тис. грн. для  подальшої реалізації, яке вилучено та передано на відповідальне зберігання. Роботу АЗС контейнерного типу припинено.
    Як повідомив керівник місцевої прокуратури Віталій Гриньків, працівниками фіскальної служби стосовно правопорушників складено адміністративні протоколи за ст. 164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) КУпАП. Згідно із санкцією зазначеної статті,  такі незаконні дії тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі  від 17 тисяч до 34 тисяч гривень з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини і грошей, одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення, чи без такої.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1996