Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.07.2016

У Хмельницькому судитимуть посадовця міграційної служби за одержання неправомірної вигоди

    Прокуратурою Хмельницької області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо завідувача одного із районних секторів управління Державної міграційної служби в області, якого у травні цього року працівниками прокуратури області та УСБУ викрито на корупційному злочині.
    Слідством встановлено, що він пообіцяв хмельничанину, який звернувся до нього з приводу виготовлення біометричного паспорта громадянина України для виїзду за кордон, посприяти у якнайшвидшому вирішенні цього питання. Свою «послугу»  завідувач сектором оцінив у 1000 гривень. Під час одержання зазначеної суми неправомірної вигоди його було затримано правоохоронцями «на гарячому».
    Обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно посадовця ДМС за ч.3 ст. 368 (прохання та одержання неправомірної вигоди, вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище) КК України спрямовано до суду.
    За клопотанням слідчого прокуратури, судом обвинуваченому обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 55 тисяч гривень, які він сплатив. Також його відсторонено від виконання службових обов’язків.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2021