Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.05.2016

На Віньковеччині землі вартістю 1,4 млн грн відібрано у недбалого користувача

    Органи прокуратури Хмельниччини продовжують засобами представництва повертати у державну власність землі з безгосподарного  використання.
    Днями виконано рішення Віньковецького районного суду за позовом прокурора в інтересах Головного управління Держземагенства у Хмельницькій області до громадянина щодо припинення права постійного користування 49 гектарами землі.
    Як повідомив начальник Віньковецького відділу Городоцької місцевої прокуратури Олександр Лісовий, ця земельна ділянка була виділена громадянину для ведення фермерського господарства більше десяти років тому на території Карачіївецької сільської ради. За весь час він фактично не обробляв землю, не використовував її за призначенням, не сплачував відповідні кошти. Це й стало підставою для звернення до суду.
    Позовні вимоги прокуратури щодо припинення права постійного користування спірною землею, вартістю 1,4 млн гривень, суд задовольнив повністю. На сьогодні державний акт щодо земельної ділянки скасовано, її повернуто у державну власність.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2102