Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.02.2016

За втручання прокуратури місто Красилів отримає більше 770 тис. грн. пайового внеску

    Старокостянтинівською місцевою прокуратурою у Красилівському районі виявлено ігнорування забудовником вимог законодавства про сплату коштів пайової участі, внаслідок чого бюджет недоотримав понад 770 тисяч гривень. Про це повідомив заступник керівника місцевої прокуратури Ярослав Лісовий.
    Зокрема встановлено, що дочірнім підприємством ПАТ «Оболонь Красилівське» у минулому році здано в експлуатацію виробничий цех у       м. Красилів. Однак при цьому підприємство порушило вимоги ст.40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», якими передбачено обов’язок забудовника взяти  участь  у створенні   і   розвитку   інженерно-транспортної  та соціальної інфраструктури  населеного  пункту. А міською радою вчасно не вжито відповідних заходів щодо врегулювання питання зі сплати коштів пайової участі.
    У зв’язку з цим місцевою прокуратурою, в межах своїх повноважень, направлено до міського голови відповідний лист. За результатами його розгляду уже укладено договір про пайову участь ДП ПАТ «Оболонь Красилівське» у розвитку інфраструктури Красилова, на підставі якого до міського бюджету буде сплачено більше 770 тисяч гривень.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2129