Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.02.2016

Розбійника-рецидивіста судитимуть за напади на магазин у Хмельницькому

    Відділом процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення прокуратури Хмельницької області затверджено і  спрямовано до суду обвинувальний акт щодо 38–річного хмельничанина за розбій, поєднаний із проникненням у приміщення.
    Встановлено, що він у стані алкогольного сп’яніння наприкінці грудня минулого року двічі проникав у магазин мережі «Принцип», що в обласному центрі, та погрожував продавцям сокирою. Першого разу він таким насильницьким способом заволодів грішми з каси у сумі більше 1000 гривень і трьома блоками сигарет. Через кілька днів за тим же «сценарієм» намагався відібрати у продавців понад 9500 гривень, однак завадили йому це зробити працівники поліції охорони, які прибули на спрацювання тривожної кнопки.
    З’ясувалось, що обвинувачений - раніше судимий за вчинення корисливих злочинів і після звільнення з виправної колонії ніде не працював.
    Йому інкримінується вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України. Зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
    За санкцією вказаної статті КК України йому загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2205