Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.12.2015

Розбійник-рецидивіст із Красилівщини проведе за ґратами 8 з половиною років

    Таке покарання за принципової позиції державного обвинувачення отримав 41-річний житель Красилівського району.
    Як повідомив керівник Старокостянтинівської місцевої прокуратури Василь Сліпець, цей засуджений ніде не працював і вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення корисливих злочинів. Однак, це не завадило йому вдатися до старих «промислів».
    Наприкінці минулого року у м.Красилів він викрав з чужого домоволодіння велосипед, який згодом продав утричі дешевше його вартості. Через декілька місяців з автомобіля викрав сумку з грішми, документами та особистими речами водія. А пізніше подався до магазину ювелірних виробів. Там напав на власницю крамниці з вимогою віддати йому золоті вироби, побив її, викрав більше десятка прикрас, гроші і мобільний телефон. Але при виході з магазину був затриманий правоохоронцями.
    Усього зловмисник завдав потерпілим матеріальної шкоди на суму більше 105 тисяч гривень.
    Хмельницький міськрайонний суд на підставі беззаперечних доказів визнав винуватим мешканця Красилівського району у викраденні чужого майна, поєднаному з проникненням, та розбої з метою заволодіння чужим майном у великих розмірах (ч.2,3 ст.185, ч.4 ст.187 КК України).
    Згідно з вироком суду за вчинення вказаних кримінальних правопорушень йому призначено покарання у виді 8 років 6 місяців позбавлення волі із конфіскацією майна, крім житла.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2177