Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.11.2015

Через зловживання посадовців на фіктивний ремонт відділень «Укрпошти» Хмельниччини державою зайво виплачено близько 400 тис грн

    Прокуратурою Хмельницької області, за матеріалами управління СБУ в області, розпочато кримінальне провадження за фактами зловживань службових осіб дирекції УДППЗ «Укрпошта» та одного із товариств з обмеженою відповідальністю за ч.2 ст.364 (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки) та ч.2 ст. 366 (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки) КК України.
    Встановлено, що між державним підприємством і ТОВ було укладено договори підряду на виконання у 2014 році робіт з реконструкції опалювальних систем та обладнання систем автономного теплопостачання в будівлях чотирьох міських відділень поштового зв’язку УДППЗ «Укрпошта».
    З метою одержання неправомірної вигоди товариством, службові особи держпідприємства і ТОВ підробили акти приймання нібито виконаних підрядних робіт, де завищили їх вартість на 347 тисяч гривень.
    Унаслідок незаконних дій цих осіб товариству безпідставно сплачено зазначену суму, чим завдано державі значних матеріальних збитків.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2581