Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.09.2015

У прокуратурі Хмельниччини відбулася зустріч з делегацією Консультативної місії Євросоюзу (ФОТО)

    Виконувач обов’язків прокурора Хмельницької області Роман Кахній провів зустріч з представниками Консультативної місії Європейського Союзу (КМЄС) з реформування сектору цивільної безпеки в Україні. Головна мета КМЄС в Україні  – надання консультативної підтримки у сфері реформування правоохоронних органів, удосконалення системи управління ними та забезпечення демократичного контролю над їх діяльністю.
    До складу делегації КМЄС в рамках робочого візиту до Хмельниччини, яку очолив заступник Голови місії Юг Фанту, ввійшли фахівці та асистенти відділу з питань регіонального співробітництва Деніель Фаррел, Ева Спасовскі, Крістіане Бук, Сергій Рибченко, Катерина Шагіна та Ольга Ткач.
    Під час зустрічі обговорено питання реформування органів прокуратури, процесу конкурсного відбору у місцеві прокуратури, координаційної діяльності правоохоронних органів регіону, взаємодії органів влади та місцевого самоврядування щодо забезпечення законності в області.
    Крім того, учасники делегації КМЄС поспілкувались із представниками Консультативної ради при прокуратурі Хмельницької області з приводу конструктивної співпраці прокуратури з громадськими інститутами.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2696