Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.08.2015

За позовом прокуратури столичне підприємство відшкодує закладам освіти Хмельницького району кошти за недопоставлене пальне

    Рішенням господарського суду міста Києва у повному обсязі задоволено позов прокуратури Хмельницького району в інтересах держави в особі відділу освіти, молоді та спорту Хмельницької райдержадміністрації до одного зі столичних товариств з обмеженою відповідальністю. Про це повідомив прокурор району Віталій Довгань.
    Встановлено, що торік за результатами відкритих тендерних торгів між ТОВ і відділом освіти, молоді та спорту РДА було укладено договір про закупівлю паливно-мастильних матеріалів для потреб навчальних закладів району. Зазначений відділ перерахував товариству обумовлені угодою  державні кошти за пальне. Однак ТОВ повністю не виконало договірних домовленостей і не допоставило освітянському відомству частину бензину та дизпалива на суму майже 14 тисяч гривень.
    За позовними вимогами прокуратури району суд зобов’язав товариство розірвати укладений договір про закупівлю паливно-мастильних матеріалів і повернути відділу освіти, молоді та спорту РДА 14 тисяч гривень  попередньої оплати. Крім того, боржника судом оштрафовано за несвоєчасне виконання договірних зобов’язань.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2196