Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.08.2015

Прокуратура Хмельницького зобов’язала ТОВ сплатити до бюджету 250 тис грн за використання землі без документів

    Прокуратурою міста Хмельницького з’ясовано, що місцеве товариство з обмеженою відповідальністю використовує для обслуговування своїх офісів і складу земельну ділянку на вул.Пілотська без правовстановлюючих документів.
    Як повідомила заступник прокурора міста Наталія Ткачук, рішенням сесії міської ради ще три роки тому зазначеному ТОВ надано дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення цієї земельної ділянки у користування. Однак товариство досі не оформило право оренди на землю, позбавивши її власника – територіальну громаду, права отримувати дохід від орендної плати.
    Внаслідок таких протиправних дій товариством завдано місцевому бюджету збитки на суму 250 тисяч гривень, як упущену вигоду у розмірі неодержаної орендної плати за користування земельною ділянкою.
    Тому прокуратура м.Хмельницького звернулась у господарський суд області в інтересах громади про стягнення з ТОВ на користь бюджету чверті мільйона гривень збитків, завданих неправомірним використанням землі. Позовні вимоги прокуратури задоволені у повному обсязі.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2420