Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.10.2017

Правоохоронцями Хмельниччини викрито злочинну групу, яка займалась збутом наркотичних засобів у м. Кам’янці-Подільському (ФОТО)

Органами прокуратури в координації з іншими правоохоронцями продовжується системна робота з виявлення злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів.
 

За ефективного процесуального керівництва Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури, слідчими слідчого відділу Кам’янець-Подільського відділу поліції спільно з працівниками управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області викрито злочинну групу, яка займалась незаконним обігом та збутом наркотичних речовин.

Правоохоронці кілька місяців збирали доказову базу та документували протиправну діяльність трьох осіб.
 

Встановлено, що, з метою наживи, вони з травня 2017 року незаконно збували на території м. Кам’янця-Подільського наркотичний засіб канабіс.
 

За результатами санкціонованих обшуків, проведених за місцем проживання зловмисників 25.10.2017, виявлено та вилучено близько 300 г канабісу та інші наркотичні засоби, пристрої для їх вживання, а також грошові кошти у сумі близько 20 тис. грн., отримані в результаті злочинної діяльності.
 

Осіб затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
 

Заборонені в обігу речовини, вилучені за результатами слідчих дій, направлено на проведення судово-хімічної експертизи.
 

Як повідомила заступник керівника місцевої прокуратури Ольга Кравцова, наразі вирішується питання про повідомлення затриманим про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, та обрання їм запобіжного заходу.
 

У кримінальному провадженні здійснюється комплекс слідчих (розшукових) дій, спрямованих на всебічне та повне дослідження його обставин.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2139