Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.10.2017

Правоохоронцями Хмельниччини припинено діяльність грального закладу у місті Красилів (ФОТО)

Правоохоронними органами області продовжується системна робота з припинення діяльності заборонених законом гральних закладів на території області.
 

Працівниками Старокостянтинівської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному  провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом).
 

В межах вказаного провадження, за взаємодії і координації працівників прокуратури та слідчого відділу Красилівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області, 15 жовтня, у місті Красилів викрито підпільний гральний заклад.
 

Як повідомив заступник керівника місцевої прокуратури Ярослав Лісовий, у ході санкціонованого обшуку, проведеного у приміщенні, де організовано гральний бізнес, виявлено три ігрові автомати, відео-реєстратор, документи фінансової звітності та грошові кошти в сумі 8 тис. грн.
 

Усі предмети і кошти, які використовувались у злочинній діяльності, вилучено.
 

На даний час проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів, а також вживаються заходи до встановлення всіх осіб, причетних до вчинення вказаного злочину. 
 

З метою забезпечення збереження речових доказів та подальшого проведення відповідних експертиз, до суду скеровано клопотання про накладення арешту на вилучене майно.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2666