Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.07.2017

На Хмельниччині виявлено підпільний цех, під час обшуків у якому вилучено фальсифікований алкоголь з підробленими акцизними марками (ФОТО)

Завдяки скоординованим заходам та належно спланованим за процесуального керівництва Шепетівської місцевої прокуратури слідчим (розшуковим) діям співробітниками Управління захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Національної поліції України у співпраці із слідчими слідчого відділу Шепетівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області викрито та припинено діяльність підпільного цеху з незаконного виготовлення фальсифікованого алкоголю.
 

Так, прокурорами місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 199 Кримінального кодексу України (зберігання з метою збуту та збут незаконно виготовлених марок акцизного податку).
 

Встановлено, що на території Шепетівського району діяв підпільний цех, де зберігались фальсифіковані алкогольні напої з підробленими марками акцизного збору.
 

Незважаючи на методи конспірації, 14 липня поточного року під час проведення санкціонованих обшуків за місцем зберігання спиртних напоїв виявлено та вилучено 3 тис. акцизних марок з ознаками підроблення, понад 850 пляшок готової алкогольної продукції у виді горілки «Nemiroff», «Пшенична», «Пісня», «Воздух» з акцизними марками, близько 1 тис. літрів спирту, а також інші предмети для виготовлення фальсифікованого алкоголю (етикетки, дозатори, кришки).
 

Завдяки злагодженій співпраці правоохоронців вдалось попередити введення фальсифікованої продукції в господарський обіг.
 

Наразі слідчими слідчого відділу Шепетівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області проводиться комплекс слідчих (розшукових) дій з метою встановлення осіб, причетних до вчинення злочину, та усіх обставин кримінального правопорушення.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області
 
 

кількість переглядів: 2324