Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.07.2017

Кам’янець-Подільською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт відносно лісника, який розтратив майно комунального підприємства на суму близько 85 тис грн

Кам’янець-Подільською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт відносно працівника комунального підприємства «Надра Кам’янеччини».
 

Встановлено, що будучи матеріально-відповідальною особою за збереження ввірених йому підприємством цінностей, всупереч інтересів служби та з метою отримання матеріальної вигоди, лісник вирішив збагатитися за рахунок розтрати деревини.
 

Так, перебуваючи в лісовому масиві, що на окраїні одного із сіл Кам’янець-Подільського району, він без будь-якого документального оформлення незаконно реалізував місцевому жителю деревину твердої породи «Акація» та отримав за це кошти у сумі 2,5 тис. грн., які в подальшому на рахунок підприємства не вніс.
 

Як повідомив заступник керівника місцевої прокуратури Олександр Гончар, своїми незаконними діями лісник спричинив матеріальну шкоду на загальну суму близько 85 тис. грн.
 

За результатами досудового розслідування, проведеного за процесуального керівництва Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури, працівниками слідчого відділення районного відділення поліції Кам’янець-Подільського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області зібрано достатню кількість доказів вчинення особою кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.191 Кримінального кодексу України (розтрата чужого майна, яке було ввірене особі).
 

Обвинувальний акт за підозрою у вчиненні вказаного кримінального правопорушення направлено для розгляду до Кам’янець-Подільського міськрайонного суду.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2167