Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.06.2017

На Хмельниччині завдяки втручанню прокуратури недобросовісний орендар комунального майна сплатить до бюджету понад третину мільйона гривень

Рішенням господарського суду Хмельницької області задоволено позовні вимоги Хмельницької місцевої прокуратури про стягнення заборгованості за договором оренди нерухомого комунального майна.
 

Встановлено, що у 2013 році Хмельницькою міською радою  підприємству, яке займається будівельною діяльністю на території обласного центру, передано в оренду нежитлове приміщення площею 570 кв. м.
 

У порушення умов укладеного правочину, орендар плату за користування майном своєчасно та у повному обсязі не вносив, внаслідок чого утворилась заборгованість на загальну суму більше 350 тис. грн.
 

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Валерій Заяц, вказане стало підставою для захисту прокурором інтересів держави та стягнення боргу в судовому порядку.
 

Відтак, завдяки втручанню прокуратури підприємство сплатить до бюджету міста Хмельницького понад  третину мільйона гривень.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1803