Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.05.2017

На Хмельниччині розпочато кримінальне провадження за фактом привласнення бюджетних коштів, призначених на ремонт спортивного залу загальноосвітньої школи

Старокостянтинівською місцевою прокуратурою у співпраці із співробітниками Управління захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Національної поліції України виявлено факт привласнення бюджетних коштів, передбачених на проведення капітального ремонту спортивного залу однієї із загальноосвітніх шкіл Красилівського району.
 

Встановлено, що у грудні 2016 року за результатами проведення відкритих торгів між управлінням освіти райдержадміністрації та приватним підприємством укладено договір про закупівлю робіт – капітальний ремонт спортивного залу навчального закладу на загальну суму близько 1,5 млн. грн.
 

На цю ж суму здійснено оплату виконаних робіт.
 

Однак, виявилось, що роботи, які зафіксовані в актах приймання виконаних робіт, у повному обсязі не проведені.
 

Вартість робіт та матеріалів, яка безпідставно внесена до вказаних актів, становить близько 300 тис. грн.
 

Як повідомив заступник керівника місцевої прокуратури Ярослав Лісовий, за цим фактом місцевою прокуратурою до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.191 (привласнення майна, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.
 

Досудове розслідування здійснюється слідчими Красилівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області.
 

На даний час проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1864