Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.05.2017

Правоохоронцями Хмельниччини припинено незаконне постачання фальсифікованих алкогольних напоїв на територію області (ФОТО)

Завдяки скоординованим прокуратурою області заходам та належно спланованим слідчим (розшуковим) діям працівниками фіскальної служби області викрито канал постачання фальсифікованого алкоголю на територію області.
 

Так, галузевим відділом прокуратури області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області за ч.3 ст.204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).
 

Встановлено, що водій пасажирського мікроавтобуса при здійсненні перевезень з Вінницької області систематично упродовж тривалого часу транспортував у місто Хмельницький незаконно виготовлені алкогольні напої під виглядом горілки та коньяку, які в подальшому збував на території одного з місцевих ринків.
 

Для перевезення вказаної продукції, з метою конспірації, «підприємець» обладнав у підлозі салону пасажирського мікроавтобуса спеціальне місце - схованку.
 

Під час санкціонованого обшуку, проведеного в автомобілі, виявлено та вилучено понад 200 літрів фальсифікату, в тому числі горілки, коньяку та спирту.
 

Загальна вартість вилученого майна становить більше 37 тис. гривень.
 

Завдяки злагодженій співпраці правоохоронців вдалось попередити введення фальсифікованої продукції в господарський обіг.
 

Наразі проводиться комплекс слідчих (розшукових) дій з метою встановлення усіх обставин кримінального правопорушення.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1932