Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.03.2017

На Хмельниччині завершено розслідування за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого

Деражнянським відділом Хмельницької місцевої прокуратури затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно мешканця Деражнянського району за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили летальні наслідки.
 

Досудовим розслідуванням, яке здійснювалось слідчим відділом Деражнянського відділення поліції Летичівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області під процесуальним керівництвом  прокурорів відділу місцевої прокуратури, встановлено усі обставини, за яких в одному із сіл Деражняського району настала смерть особи.
 

Все розпочалось із спільного розпивання двома жителями сусідніх сіл спиртних напоїв. Перебуваючи вдома у підозрюваного, між чоловіками розпочалась перепалка, що переросла у бійку, під час якої потерпілий отримав близько 10 ударів у голову. Ці тілесні ушкодження спричинили його смерть.
 

Розуміючи наслідки скоєного, господар будинку намагався приховати сліди злочину. Він спалив постільну білизну зі слідами крові потерпілого, а тіло померлого виволік із будинку та сховав у кущах поблизу.
 

Незважаючи на намагання зловмисника знищити сліди злочину, слідством зібрано достатню кількість доказів та чоловікові оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.
 

Як повідомив заступник керівника Хмельницької місцевої прокуратури Сергій Сухорук, підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.
 

Обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні направлено до Деражнянського районного суду для розгляду по суті.
 

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років позбавлення волі.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2040