Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.03.2017

У Красилові за передачу наркотиків до слідчого ізолятора судитимуть місцеву мешканку

Старокостянтинівською місцевою прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно жительки міста Красилова за фактом передачі особливо небезпечного наркотичного засобу у місця позбавлення волі, зберігання наркотиків та вчинення крадіжки.
 

Досудовим розслідуванням, яке здійснювалось слідчим відділом Красилівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області за процесуального керівництва Старокостянтинівської місцевої прокуратури, встановлено, що жінка вдома зберігала наркотичну речовину – канабіс,  більше 20 грам якого через відділення поштового зв’язку відправила своєму знайомому, що утримується в слідчому ізоляторі.
 

«Заборонена в обігу речовина надійшла до установи попереднього ув’язнення в пакунку із особистими речами та була виявлена працівниками ізолятора», - повідомив заступник керівника місцевої прокуратури Ярослав Лісовий.
 

В ході санкціонованого обшуку, проведеного у помешканні зловмисниці, виявлено ще 100 грам цього небезпечного наркотику. Окрім цього, там знайдено розшукувані з 2015 року правоохоронцями речі, які були таємно викрадені із домогосподарства жителя районного центру.
 

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 307 (незаконна передача особливо небезпечного наркотичного засобу у місця позбавлення волі), ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту), ч. 3 ст. 185 (таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України перебуває на розгляді у Красилівському районному суді.
 

Санкції інкримінованих статей передбачають максимальне покарання у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2429