Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.01.2017

На Хмельниччині завершено слідство у кримінальному провадженні про зухвале вбивство жителя Старосинявського району

Старокостянтинівською місцевою прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо мешканця Старосинявського району за підозрою у вчиненні вбивства.


Про це повідомив керівник місцевої прокуратури Василь Сліпець.


Встановлено, що обвинувачений вже був судимий у 2015 році за вчинення умисного злочину. Проте, відбувши покарання, на шлях виправлення не став та через півроку вчинив ще більш тяжкий умисний злочин.


Досудовим розслідуванням, яке здійснювало територіальне відділення поліції, встановлено, що обвинувачений, перебуваючи в помешканні свого знайомого, де вони розпивали спиртні напої, запросив туди ж потерпілого. В подальшому, між ними на ґрунті тривалих неприязних відносин через ревнощі до жінки виникла суперечка, що переросла у бійку. Під час конфлікту зловмисник наніс потерпілому численні удари металевою кочергою, від чого той впав. Не зупиняючись на вчиненому, обвинувачений прив’язав потерпілого до ліжка та господарським ножем перерізав йому горло. Смерть настала миттєво. Аби приховати злочин, він на подвір’ї за допомогою сокири розчленував тіло на декілька частин. Голову загиблого викинув у сільський ставок, а рештки закопав у парку, що розташований поряд.


Наразі обвинувачений перебуває під вартою. Йому інкримінується вчинення умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України), за яке передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2065