Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.01.2017

На Хмельниччині судитимуть двох зловмисників - рецидивістів за розбій та насильницьке посягання на статеву недоторканість особи

Відділом процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення прокуратури Хмельницької області затверджено і спрямовано до суду обвинувальний акт щодо двох осіб за розбій, поєднаний із проникненням у житло, а також за злочини проти статевої недоторканості особи.


Як повідомив начальник відділу прокуратури області Віталій Довгань, наприкінці жовтня минулого року ці особи у стані алкогольного сп’яніння з метою власної наживи проникли у житловий будинок мешканки одного з сіл Віньковецького району. Після чого зловмисники нанесли потерпілій численні удари по різних частинах тіла та заволоділи її майном, а також грошовими коштами.


Внаслідок таких дій жінка отримала низку тілесних ушкоджень.


Проте, на вчиненому нападники не зупинились, та вступили із потерпілою проти її волі у статеві зносини.


З’ясувалось, що обвинувачені - раніше судимі за вчинення аналогічних злочинів. Їм обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.


Цим особам інкримінується вчинення злочинів, передбачених ч. 3 ст. 152, ч. 2 ст. 153, ч. 3 ст. 187 КК України (зґвалтування, насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом та розбій).
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2144