Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.11.2016

На Хмельниччині викрито факти розкрадання майна державного підприємства на суму 16 млн грн

Прокуратурою Хмельницької області спільно з Управлінням Служби безпеки України в області виявлено схему розкрадання майна державного підприємства агропромислового комплексу.


Як повідомив начальник відділу прокуратури області Олег Павлик, службові особи зазначеного підприємства, зловживаючи службовим становищем, упродовж поточного року допустили розтрату понад 5 тисяч тон зернових, олійних культур та продуктів їх переробки, вартість яких перевищує 16 мільйонів гривень. 


За вказаним фактом прокуратурою області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).


Досудове розслідування доручено слідчому відділу Управління Служби безпеки України в області.


Наразі, у кримінальному провадженні здійснюється комплекс слідчих (розшукових) дій, спрямованих на всебічне та повне дослідження його обставин.


Зокрема, проведено низку санкціонованих обшуків за місцем реєстрації підприємства та проживання його службових осіб. За їх результатами вилучено фінансово-господарські документи.


Досудове розслідування триває. 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2257