Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.11.2016

Хмельницькою місцевою прокуратурою погоджено підозру мешканці міста у заволодінні коштами шляхом шахрайства на суму понад 32 млн грн

Про це повідомив керівник Хмельницької місцевої прокуратури Валерій Заяц.


Так, працівниками Хмельницької місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відомості про яке у вересні поточного року внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 190 КК України.


Під час досудового слідства у кримінальному провадженні, яке здійснює слідчий відділ Хмельницького відділу поліції Головного управління Національної поліції в області, встановлено, що мешканка міста Хмельницький під приводами здійснення підприємницької діяльності та лікування чоловіка шляхом обману та зловживання довірою заволоділа коштами 18 потерпілих.


Завдяки належному процесуальному керівництву групи прокурорів місцевої прокуратури та скоординованим заходам у взаємодії з працівниками відділу поліції зазначеній особі повідомлено про підозру у заволодінні шахрайським шляхом коштами громадян на суму понад 32 мільйони гривень.


Наразі за клопотанням органу досудового розслідування, погодженого з прокурором, судом обрано підозрюваній запобіжний захід у виді тримання під вартою з визначенням застави у розмірі 19 мільйонів гривень.


Досудове слідство триває. З метою повного та об’єктивного розслідування досліджуються усі обставини кримінального провадження, в тому числі встановлюється причетність підозрюваної до скоєння інших подібних злочинів. 

   
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2054