Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.10.2016

За процесуального керівництва прокуратури Хмельницької області судитимуть членів двох організованих груп

Завдяки вжитим прокуратурою Хмельницької області координаційним та організаційним заходам правоохоронними органами області викрито та припинено діяльність двох організованих груп, які діяли на території області.


Про це повідомив начальник відділу прокуратури області  Володимир Зварич.


Зокрема, одна із таких груп, до складу якої входило шість чоловік, займалась крадіжками сільськогосподарських культур на території усієї області. Зловмисники викрали майно у шістнадцяти осіб на загальну суму понад 600 тисяч гривень.


Інша організована група складалась з п’яти осіб та свою протиправну діяльність здійснювала на території м. Городок та Городоцького району. Члени зазначеної групи викрадали електроінструменти та іншу техніку. За наслідками протиправної діяльності матеріальні збитки на загальну суму майже 300 тисяч гривень зазнали тринадцять осіб.


За цими фактами здійснювалось досудове розслідування у двох кримінальних провадженнях, внесених до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 5 ст. 185 КК України.


Наразі, досудове розслідування завершено, а обвинувальні акти в обох кримінальних провадженнях спрямовано до суду.



Довідково: санкція ч. 5 ст. 185 КК України передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2068