Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.10.2016

На Хмельниччині затримано водія вантажівки за наслідками смертельної дорожньо-транспортної пригоди

Напередодні, 12 жовтня, близько 8 години, поблизу с. Гуменці Кам’янець-Подільського району, водій вантажного автомобіля з причепом, який рухався в напрямку м. Кам’янця-Подільського, не врахував дорожньої обстановки та допустив занос причепа на зустрічний напрямок руху, внаслідок чого відбулось зіткнення із мікроавтобусом, що прямував у зустрічній смузі.


Під час дорожньо-транспортної пригоди у салоні мікроавтобусу перебувало 16 пасажирів, з яких три загинули на місці події, один помер по дорозі до Кам’янець-Подільської міської лікарні, дванадцять осіб з різними тілесними ушкодженнями доставлені до медичних закладів.


Слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в області за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за    ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб) КК України.


Наразі, у кримінальному провадженні, процесуальне керівництво в якому здійснюється галузевим відділом прокуратури області, затримано водія вантажівки в порядку ст. 208 КПК України.


Встановлюються обставини кримінального правопорушення. Хід досудового розслідування перебуває на контролі прокуратури області.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1940