Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.09.2016

У центрі Красилова припинено діяльність нелегального грального закладу (ФОТО)

У ході досудового розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 КК України, працівниками Красилівського відділу поліції під процесуальним керівництвом Старокостянтинівської місцевої прокуратури задокументовано протиправну діяльність грального закладу у м.Красилів.
 
Як показали свідки, які періодично грали в азартні ігри в цьому закладі, він нелегально функціонував упродовж півроку під вивіскою Інтернет клубу.
 
Під час санкціонованого обшуку в приміщенні виявлено та вилучено 6 системних блоків, 5 флеш-накопичувачів, цифровий відеореєстратор, термінал самообслуговування типу «IBOX».
 
За інформацією керівника місцевої прокуратури Василя Сліпця, наразі судом розглядається клопотання про накладення арешту на вказане майно з метою забезпечення збереження речових доказів та подальшого проведення відповідних комп’ютерно-технічних експертиз.
 
Довідково: за санкцією ч. 1 ст. 203-2 КК України зайняття гральним бізнесом карається штрафом від 170 тисяч до 680 тисяч гривень. 
  
Прес-служба прокуратури Хмельницької області
 

кількість переглядів: 2293