Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.06.2016

Завдяки прокуратурі місцевий бюджет Хмельницького наповниться 731 тис гривень

    Господарським судом задоволено позов Хмельницької місцевої прокуратури до будівельного товариства з обмеженою відповідальністю «Прогресбуд-2000» (ТОВ).
    Як повідомив керівник місцевої прокуратури Валерій Заяц, між Хмельницькою міською радою та ТОВ було укладено договір про пайову участь, за умовами якого ТОВ, яке є замовником будівництва багатоквартирного житлового будинку, мало ще в грудні минулого року сплатити більше 660 тис гривень на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.
    Однак, взяті на себе договірні зобов’язання щодо перерахування зазначених коштів, товариство не виконало. За несвоєчасну сплату пайового внеску міська рада нарахувала підприємству 64 тис гривень пені.
    З цих підстав місцева прокуратура звернулася до господарського суду в інтересах держави в особі міської ради до ТОВ про стягнення боргу. Рішенням суду позовні вимоги прокуратури задоволено та боржника зобов’язано сплатити майже 731 тис гривень пайового внеску і штрафних санкцій до місцевого бюджету.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2147