Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.05.2016

На Хмельниччини на одержанні хабара викрито посадовця міграційної служби (ОНОВЛЕНО)

     17 травня прокуратура Хмельницької області спільно з працівниками УСБУ в області викрили на корупційному злочині завідувача одного із районних секторів управління Державної міграційної служби в області.
    Встановлено, що він пообіцяв чоловікові, який звернувся до нього з приводу виготовлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон, посприяти у якнайшвидшому вирішенні цього питання. Свою «послугу»  завідувач сектором оцінив у 1000 гривень. Під час одержання зазначеної суми неправомірної вигоди його затримано правоохоронцями в порядку ст. 208 КПК України.
    Прокуратурою області посадовцеві ДМС повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 (прохання та одержання неправомірної вигоди, вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище) КК України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Слідство триває.
    За клопотанням слідчого прокуратури, 19 травня судом обрано підозрюваному запобіжний захід - тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 55 тисяч гривень.
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2356