Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.04.2016

У Хмельницькому судитимуть посадовця управління Держпраці за одержання 10 тис грн хабара

    Прокуратурою Хмельницької області затверджено та направлено до міськрайонного суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо одержання одним із заступників управління Держпраці в області неправомірної вигоди, поєднаного з вимаганням (ч. 3 ст. 368 КК України).
    Досудовим розслідуванням, яке здійснювало ГУНП в області за  процесуального керівництва прокуратури області, встановлено, що  посадовець управління Держпраці вимагав та 22 лютого цього року одержав від директора приватного підприємства 10 000 гривень неправомірної вигоди. За цю суму чиновник пообіцяв бізнесмену складання позитивного акту перевірки та подальшу безперешкодну реєстрацію чотирьох ліфтів, змонтованих підприємством в одному із торгівельних центрів м.Хмельницького.
    Наразі обвинуваченого відсторонено від посади. Йому судом обрано запобіжний захід у вигляді застави в сумі 34 450 гривень, які він сплатив.
 
Довідково: діяння, передбачені ч.3 ст. 368 КК України,  караються позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2268