Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.04.2016

Через зловживання посадовців ТОВ держава зайво витратила 193 тисячі гривень

    Старокостянтинівською місцевою прокуратурою виявлено зловживання у ході реалізації інвестиційного проекту «Будівництво очисних споруд в смт Теофіполь Хмельницької області». Про це повідомив керівник прокуратури Василь Сліпець.
    Зокрема встановлено, що службові особи одного з будівельних товариств, зловживаючи службовим становищем та за попередньою змовою із замовником, у грудні минулого року внесли до актів виконаних робіт завідомо неправдиву інформацію про завершення в повному обсязі будівництва очисних споруд у Теофіполі. Насправді, товариством не була виконана частина робіт із влаштування основи під’їзної дороги, насадження у котлованах-відстійниках рослинності та інше.
    Унаслідок підроблення офіційних документів на рахунок ТОВ  незаконно перераховано кошти державного фонду регіонального розвитку на суму майже 193 тисячі гривень.
    За вказаним фактом місцевою прокуратурою зареєстровано кримінальне провадження за ч. 2 ст. 366 (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки) КК України. Досудове розслідування  доручено Теофіпольському відділу поліції.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2072