Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.02.2016

У Хмельницькому засуджено серійного крадія

    Палати Хмельницької обласної і міської лікарень, тролейбуси, транспортні зупинки, магазини, автомобілі – в цих місцях упродовж минулого року 39-річний хмельничанин обкрадав громадян. Його «здобиччю» були гаманці, сумки, гроші, планшети, мобільні телефони, дитячі речі тощо.
    Загалом, як повідомили в Хмельницькій місцевій прокуратурі, державним обвинувачем у суді доведено понад 30 епізодів крадіжок. Десяткам потерпілих злодій спричинив матеріального збитку на загальну суму близько 70 тисяч гривень. Так, у січні лише впродовж 15 хвилин він викрав у двох пасажирів тролейбуса майно і кошти на 6500 гривень.
    Обвинувачений органом досудового розслідування і місцевою прокуратурою у таємному викраденні чужого майна, вчиненому повторно та поєднаному з проникненням у приміщення  (ч.2, ч.3 ст.185 КК України) – раніше неодноразово судимий за крадіжки та злочини, пов’язані із виготовленням і придбанням наркотиків, перебуває на обліку у наркодиспансері.
    Хмельницький міськрайонний суд визнав його винуватим у вчиненні вказаних кримінальних правопорушень та призначив покарання у виді 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2008