Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.02.2016

На Хмельниччині – чергові махінації з бюджетними коштами для місцевих виборів

    Городоцькою місцевою прокуратурою спільно зі співробітниками УСБУ в області виявлено розтрату 33 тисяч гривень бюджетних коштів під час проведення місцевих виборів у жовтні 2015 року.
    Зокрема встановлено, що приватний підприємець вніс неправдиві відомості у договір про облаштування  кабінок для голосування, хоча насправді кабінки обладнували члени виборчих дільниць за власний рахунок.
    Достеменно знаючи про це, голова однієї з районних виборчих комісій завірила печаткою підроблений договір. Надалі, на його підставі, приватному підприємцю з бюджету незаконно перераховано 33 тисячі гривень за нібито виконання вказаних робіт.
    Як повідомив керівник місцевої прокуратури Сергій Стецюк, за цим фактом зареєстровано кримінальне провадження за ч. 2 ст. 191(привласнення чужого майна шляхом зловживання службовим становищем), ч.1 ст.366 (службове підроблення) та ч. 1 ст. 358 (підроблення документів та їх використання) КК України. Досудове розслідування доручено Городоцькому відділу поліції.
    Раніше повідомлялось про привласнення головою виборчої комісії близько 20 тис гривень за фіктивними документами про працевлаштування khmel.gp.gov.ua/ua/news.html

 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2261