Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.02.2016

Незаконним використанням приміщення Хмельницького кардіодиспансеру територіальній громаді області завдано збитків

    На Хмельниччині виявлено факт  зловживання службовим становищем службовими особами обласного кардіологічного диспансеру та обласної ради в інтересах фізичної особи-підприємця.
    Встановлено, що посадовці медичного закладу і обласної ради, всупереч інтересам служби, незаконно звільнили підприємця від сплати орендної плати за користування приміщеннями кардіодиспансеру.
    Внаслідок цього, протягом останніх кількох років він безоплатно використовував понад 100 кв.м «під розміщення оздоровчого комплексу для дітей та молоді», а також частину підвалу без оформлення відповідного договору. Фактично ж в орендованому приміщенні функціонувала сауна.
    Через такі протиправні дії бюджет втратив близько 100 тисяч гривень за використання зазначеного майна, чим інтересам територіальних громад сіл, селищ, міст Хмельниччини спричинено матеріальні збитки на вказану суму.
    Прокуратурою області за цим фактом, за матеріалами управління захисту економіки ГУНП в області, зареєстровано кримінальне провадження за ч.2 ст. 364 (зловживання службовим становищем з метою одержання неправомірної вигоди для іншої особи, що спричинило тяжкі наслідки) КК України. Досудове розслідування доручено Хмельницькому відділу поліції.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1904