Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.10.2015

На Хмельниччині судитимуть посадовців, через зловживання яких з державної власності незаконно вибуло майно вартістю понад півмільйона гривень

Славутською міжрайонною прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно колишнього та діючого посадовців управління ветеринарної медицини у районі, яким інкримінується вчинення низки службових злочинів, що спричинило тяжкі наслідки державі (ч.2 ст.165 КК України (в редакції 1960 року), ч.2 ст.364, ч.2 ст.366, ч.3, ч.4 ст.27 ч.2 ст.364 КК України).
Досудовим розслідуванням, яке здійснював райвідділ міліції,  встановлено, що обвинувачені, обіймаючи керівні посади в управлінні ветеринарної медицини та зловживаючи своїм службовим становищем, підробили офіційні документи. На підставі сфальшованих  документів на користь одного з них, його родичів та третьої особи незаконно були відчужені приміщення державної лікарні ветмедицини, оформлені як квартири, та кілька земельних ділянок, загальною площею понад 3 гектари. Вартість зазначеного майна становить понад 536 тисяч гривень.
Як повідомив міжрайпрокурор Юрій Вятровський, до обвинувачених судом застосовано запобіжний захід у виді особистого зобов’язання та накладено арешт на незаконно відчужене державне майно.
 
                                              Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2558