Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.07.2015

Завершено розслідування ДТП у місті Хмельницькому, в якій загинув малолітній (ФОТО)

    У квітні цього року на проспекті Миру в місті Хмельницькому сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинув дев’ятирічний  хлопчик.
    Досудовим слідством, яке здійснювало СУ УМВСУ в області, встановлено, що 53-річний водій тягача «DAF CF», рухаючись зі швидкістю понад 30 км/год,  не зупинився на пішохідному переході, на якому перебував малолітній, котрий поспішав до школи.  Автопоїзд збив і переїхав дитину, в результаті чого хлопчик від тяжких травм помер на місці події.
    Розслідування вказаного кримінального правопорушення за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) КК України завершено.
    Сьогодні, 24 липня, прокуратурою Хмельницької області затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо водія вантажівки та спрямовано до суду для розгляду по суті.
    Обвинуваченому обрано запобіжний захід у виді особистого зобов’язання.
 
Додатково: санкція ч.2 ст.286 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами до 3 років або без такого.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області 

кількість переглядів: 2765