Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.05.2015

Правоохоронцеві повідомлено про підозру в одержанні хабара (ДОПОВНЕНО)

    Прокуратурою Хмельницької області спільно зі співробітниками УСБУ в області викрито на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди дільничного інспектора одного з райвідділів міліції.
    Встановлено, що правоохоронець у грудні 2014 року вилучив у водія технічний паспорт на автомобіль, не склавши про це відповідних документів. Надалі лейтенант міліції весь цей час вимагав у водія гроші за повернення техпаспорту та не оформлення матеріалів про керування ним транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.
    Виконуючи вимогу дільничного, водій передав йому 2000 гривень, під час одержання яких міліціонера було  взято «на гарячому».
    Слідчим відділом прокуратури області правоохоронцеві повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди з використанням службового становища, поєднане з вимаганням) КК України.
    Судом підозрюваному обрано запобіжний захід - тримання під вартою зі встановленням застави у сумі 26 тисяч гривень. Також його відсторонено від посади.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2195