Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.03.2015

Прокуратура Хмельниччини не допустила незаконного привласнення дитсадка вартістю 4 млн гривень

    Завдяки принциповій позиції прокуратури Хмельницької області, якою здійснено вступ у судову справу за позовом Публічного акціонерного товариства до Хмельницької міської ради, вдалося запобігти незаконному вилученню з власності територіальної громади міста приміщення дитячого садочка, в якому виховується більше 200 дошкільнят.
    Встановлено, що вказане товариство звернулося до господарського суду з позовом щодо скасування свідоцтва про право власності міської ради на приміщення дитячого навчального закладу, загальною площею 3500 кв.м та балансовою вартістю майже 4 мільйони гривень. Позовні вимоги товариства ґрунтувались на тому, що це майно, як об’єкт соціально-культурної сфери, раніше входило до цілісного майнового комплексу підприємства і нібито неправомірно було включено до переліку об’єктів комунальної власності міста на підставі клопотання правління акціонерного товариства.
    Під час судового розгляду позову ці доводи прокуратурою області та міською радою спростовані як безпідставні. Відтак рішенням господарського суду у задоволенні позовних вимог ПАТ відмовлено у повному обсязі.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2368