Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.01.2015

На Хмельниччині службові особи будинку-інтернату для неповносправних дітей завдали істотної шкоди інтересам закладу

    Прокуратурою Хмельницької області, за матеріалами управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВСУ в області, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за виявленими фактами зловживання службовим становищем посадовцями Меджибізького дитячого будинку-інтернату.
    Встановлено, що службові особи цього комунального соціально-медичного закладу, з метою одержання неправомірної вигоди для підприємства, яке виконувало утеплення фасадів інтернату, умисно завищили обсяг і вартість ремонтних робіт на майже 99 тисяч гривень.
    Крім того, вони під час проведення процедури державної закупівлі кам’яного вугілля для потреб закладу, зазначили в офіційних документах недостовірні дані про його марку і вартість. Таким чином, вказані особи з метою одержання неправомірної вигоди для товариства-постачальника, придбали вугілля за завищеною ціною на 66 тисяч гривень.
    Усього, внаслідок незаконних дій посадовці Меджибізького дитячого будинку-інтернату спричинили інтересам закладу шкоду на 165 тисяч гривень.
    Кримінальні провадження за ч.1 ст. 364 КК України спрямовані до слідчого управління УМВСУ в області для організації досудового розслідування.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2387