Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.02.2015

Робота органів прокуратури Хмельницької області з виконання Закону України "Про доступ до публічної інформації" у 2014 році

    Упродовж 2014 року органами прокуратури Хмельницької області розглянуто 62 запити на отримання інформації, що на 16,1% більше ніж у попередньому році. Апаратом прокуратури області розглянуто 37 запитів, міжміськрайпрокуратурами - 25.
    Загалом органами прокуратури області надано інформацію на 51 запит, відмовлено у наданні інформації на 3 запити та у 8–ми випадках надано роз’яснення.
    Належним розпорядникам інформації направлено 11 запитів, з яких 5 – підпорядкованим прокурорам.
    Із зазначеної кількості надійшло запитів від: громадян – 33, засобів масової інформації – 6, громадських організацій – 14, інших юридичних осіб-9.
    Найбільше запитів розглянуто з питань досудового розслідування – 12;  з кадрових питань – 9; організаційно-розпорядчої діяльності – 7; правозахисної діяльності – 7, представництва інтересів громадян і держави у суді – 6.
    Окрім виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації», органами прокуратури як розпорядником публічної інформації у 2014 році  проводились перевірки додержання його вимог іншими суб’єктами відносин у сфері доступу до публічної інформації.
    За результатами цих перевірок у зв'язку з порушенням зазначеного Закону до адміністративної відповідальності притягнуто три посадових особи.
 
Відділ з питань розгляду листів
та прийому громадян
прокуратури Хмельницької  області

кількість переглядів: 1369