Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.01.2017

Прокуратура Хмельницької області інформує про результати діяльності у 2016 році (ІНФОГРАФІКА)

Органами прокуратури Хмельницької області у 2016 році вживалися заходи, спрямовані на реальне усунення порушень законів, поновлення прав громадян та інтересів держави, розкриття кримінальних правопорушень, забезпечення відшкодування завданих збитків, додержання конституційних прав громадян у кримінальному провадженні, посилення протидії корупції.
З метою координації діяльності по боротьбі зі злочинністю та протидії корупції у прокуратурі області проведено 2 координаційні наради керівників правоохоронних органів та такі ж наради на місцях, а також ряд спільних нарад з правоохоронними органами з різних питань прокурорської діяльності.
Зокрема, на міжвідомчій нараді керівників правоохоронних органів, органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування Хмельницької області обговорено стан попередження, профілактики розбоїв, грабежів, незаконних заволодінь транспортними засобами та стану досудового розслідування правопорушень вказаної категорії.
Про суттєві порушення законів, актуальні питання в регіоні, які вимагали компетентного реагування органів влади та місцевого самоврядування, прокуратурою області систематично інформувались Хмельницька обласна рада та Хмельницька обласна державна адміністрація. Загалом органами прокуратури скеровано 57 інформацій про стан законності та заходи щодо її зміцнення.
Завдяки проведеній організаційній роботі досягнуто певних позитивних результатів на основних напрямах прокурорсько-слідчої діяльності.
З детальною інформацією можна ознайомитись за посиланням: http://khmel.gp.gov.ua/ua/news.html

кількість переглядів: 2595